Мезотерапия, карбокситерапия, селф-регенерейшън - борба с болки и подмладяване.
Мезотерапия, карбокситерапия, селф-регенерейшън - борба с болки и подмладяване.

ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА. ПОДМЛАДЯВАНЕ НА КОЖА, ГРИЖИ ЗА ЛИЦЕ, ШИЯ И ДЕКОЛТЕ. ОТСТРАНЯВАНЕ НА БРЪЧКИ, ПРЕМАХВАНЕ НА ЦЕЛУЛИТ И МАЗНИНИ ПО ТЯЛО, БЕДРА И ХАНШ. УСЛУГИ.

Медицински център “АКТУ” - фокусиран в грижата за красота и поддръжката на кожа, лице и тяло.

Медицински център “АКТУ” е модерна клиника, фокусирана силно в грижата за красотата на кожа, лице и тяло. Използваме уникални, високо технологични съвременни методики и апаратури за подобряване и поддръжка на добрия външния вид, като много от тях са единствени в Източна Европа и България.

Редица методики, свързани с поддръжка на красотата в медицината са свързани с оперативна намеса (напр. липосукция, пластични операции) и използване на средства, причиняващи инфекции, странични ефекти и бели на клиентите. Затова тук използваме най-новите, буквално вчерашни, не оперативни методи за постигане на красота. Тези методики имат доказано по-добър резултат и практически нямат странични ефекти, което ги превръща в любими и предпочитани техники за нашите клиенти.

Специализирани сме тясно в грижите за лице, тяло и кожа. В грижата за тяло, отслабване и оформяне, предлагаме широк спектър от услуги за поддръжка на фигурата - третиране на бедра, премахване на целулит, оформяне на ханш и премахване на паласки, оформяне горната част на ръце, колене, прасци и глезени, оформяне на седалище и премахване на “портокалова кожа”, белези и стрии.

В грижите за кожата предлагаме подмладяване и освежаване кожа на лице, шия и тяло, премахване на бръчки - челни бръчки, бръчки около очите, бръчки в междувеждието, бръчки по бузите, назолабиални бръчки (около носа и устата), бръчки около устните, бръчки по брадичката; изличаване на двойна брадичка, отстраняване на белези, премахване на торбички и тъмни кръгове под очите, отстраняване на бръчки по шия и деколте и други услуги.

Нашите методи за красота и грижа за кожа, лице, шия, деколте и тяло.

В грижата за красотата, в медицински център “АКТУ” прилагаме методи и техники, като самостоятелна или комбинирана терапия, в зависимост от конкретния случай и потребността на клиента.

Използваме най-новите методики в съвременната естетична медицина, като мезотерапия, карбокситерапия, карбокси мезотерапия, Антиейджинг терапия за самовъзстановяване Self-Regeneration, физиотерапевтични процедури, като Магнитно-ритъмна терапия и други техники. Някои от тях вероятно ще са неизвестни за вас, защото са въведени в световната практика буквално преди година.

Целта ни е в грижата за красотата, да създадем приятна обстановка, добро качество и спокойствие на клиента, с пълна сигурност за липсата на дискомфорт и странични ефекти от процедурите. Стремим се към ползване на процедури, близки до естествените, биологични пътища на организма за постигане на красота и така получаваме максимален ефект.

Мезотерапия и грижа за красотата.

Един от основните методи за грижа и поддръжка на красотата е техниката мезотерапия.

Мезотерапията е удобен и бърз метод за постигане на отличен външен вид, добро самочувствие и подмладяване.

В какво се състои ефективността на мезотерапията в грижата за красотата?

Мезотерапията подобрява недостатъчното кръвоснабдяване в проблемните участъци и премахва увредената съединителна тъкан. След мезотерапевтична процедура белезите се изличават, цялата кожа се подмладява, изглажда и грейва.

Мезотерапията е неинзазивна (не оперативна) процедура, при която смеси от терапевтици, хомеопатични вещества, ензими, минерали и др., се поставят локално в проблемната област. Инжектирането се извършва с уред, снабден с тъничка, дълга 4 мм. игличка, конструирана да достигне средния слой на кожата и по-точно - мезодермата.

Мезотерапията е безболезнена, комфортна и бърза процедура без странични ефекти. Резултат е бърз, траен и видим с просто око. Мезотерапията премахва белези, лекува ефективно акне, отстранява алопеция, целулит, екземи, херпес, липодистрофия, бръчки, витилиго и други кожни проблеми.

Мезотерапията се справя отлично с премахване целулит и оформяне на фигурата. Тя стопява излишните мазнини, премахва стрии, отстранява портокаловата кожа и изличава целулита от тялото, скулптурирайки бедра, седалищни части, ханша и корема. След мезотерапевтичната процедура, не е необходим възстановителен период и клиентът може да се завърне към ежедневните си ангажименти.

Карбокситерапия и грижа за тялото.

Карбокситерапията (терапия с въглероден двуокис) е изключително съвременен, новаторски метод, идващ от най-новите технологии в естетичната медицина.

Чрез карбокситерапия се постига бързо премахване на целулит, стопяване на мазнини, заличаване на стрии, отстраняване на бръчки, белези и дефекти, без оперативна намеса. Тя се използва още за цялостно регенериране и подмладяване на кожата на лице, шия и деколте.

Карбокситерапията е в същността си подобна на мезотерапията като процедура, разликата е в това, че подкожно се поставя въглероден двуокис, като активен агент.

Карбокситерапията е в същността си подобна на мезотерапията като процедура, разликата е в това, че подкожно се поставя медицински въглероден двуокис, като активен агент.

Въглеродният двуокис, специално пречистен за медицинските цели навлиза в мезодермата и се разпространява бързо. По пътя си, той стопява мастните депа и брочовете, регенерира подкожното кръвоснабдяване, премахва целулите и въздейства за производството на еластин и колаген - основните съставки, съдействащи за младостта на кожата.

Карбокситерапията е незаменим метод в грижата на красотата, оформяне на тялото и подмладяване на кожата. Подмладяващият ефект, изличаването на бръчките и стопяването на целулита са впечатляващи и видими буквално минути след процедурата.

Карбокситерапията е неинвазивна прицедура, без странични ефекти и нужда от възстановителен период.

Антиейджинг терапия за самовъзстановяване Self-Regeneration, за подмладяване и регенерация кожата на лице, шия и деколте.

Анти ейджинг процедурата за естетично самовъзстановяване, Self-Regeneration, е открита едва 2008 г., но се въвежда изключително бързо в практиката, поради многобройните си предимства.

Self-Regeneration антиейджинг терапията е изключителна методика, истинска революция във съвременната естетична медицина. За нея тепърва ще се пише и говори като за методика, която няма аналог, по отношение регенерацията на кожата, човешкото лице, шия и деколте. Вероятно тя ще измести използваните днес процедури и техники, поради съвършенството си.

Антиейджинг терапията Self-Regeneration регенерира човешката кожа, използвайки за основа нейните собствени клетки, а именно - кръвта на пациента. От малкото количество кръв, взето от клиента, се отделя кръвна плазма, наситена с тромбоцити, която се поставя на проблемното място.

Тромбоцитите имат изключителни свойства да създават живи клетки в организма. Регенеративният ефект на терапията е смайващ и става пред очите на клиента. Торбичките и тъмните кръгове под очите се изличават. Кожата се изглажда и става по-плътна, бръчките се попълват, тъканите светват и придобиват здрав цвят, а белезите се свиват до изчезване.

Терапията е без странични ефекти. Тя не предизвиква инфекции или алергии, тъй като в организма не влизат чужди вещества. След двукратната процедура, за регенеративния ефект може да се запази с една поддържаща терапия на година.

Физиотерапията в помощ на красотата.

Физиотерапията е неразривно свързана с общата и естетична медицина. В терапиите, свързани с грижа за красотата, ние използваме основно матрично-ритъмната терапия.

Матрично-ритъмната терапия (MaPuThe™) действа чрез произвеждане на елекровълни, изчислени за трептене, съответстващо на пулсацията на клетките. Вълните предизвикват резонанс в проблемния участък, който усилва лимфатичния поток и отстранява вредните метаболити. Така почистено и обогатено с полезни вещества, третираното място се отпуска, регенерира и възстановява.

Матрично-ритъмната терапия (MaPuThe™) придава мекота и гладкост на кожата на тялото. Тя подпомага стопяването на целулита, подпомагайки премахването на увредената съединително тъкан. Терапията регенерира кожата, усилва микроциркулацията и кръвообращението и почиства токсините.

Матрично-ритъмната терапия (MaPuThe™) може да се използва самостоятелно, както и след карбокситерапия. Особено ефективна е след карбокситерапия, за антицелулитен масаж.

Матрично-ритъмната терапия (MaPuThe™) се възприема от клиентите като приятна и ефективна процедура. Тя не само няма странични ефекти, но дори ще излекува мускулно-ставни схващания или болки, при наличие на такива.

Грижа за красотата в медицински център АКТУ. Комбинация от терапии.

Прегледът при нас започва с интервю и обсъждане потребността на клиента. След внимателна преценка, нашите специалисти ще ви консултират и ще препоръчат методиката, най-подходяща за индивидуалния ви случай.

Може да ви бъде предложена самостоятелна или комбинирана терапия, за постигане на максимално добър ефект за вашата красота, подмладяване и добро самочувствие.

По-подробна информация за специфичните процедури и техники, в грижа за красотата на лице, кожа и тяло, можете да прочетете на съответните страници в сайта.

 

 

Приятни мигове в света на клиника АКТУ!


   начало »

Eстетична медицина, скулптуриране на фигура, подмладяване на лице и тяло. Информация и услуги.
Eстетична медицина, скулптуриране на фигура, подмладяване на лице и тяло. Информация и услуги. Actu
Мезотерапия | Карбокситерапия | Self-Regeneration | Физиотерапия | Борба с болката | Начало | Карта на Сайта

Медицински център АКТУ | Гр. София 1463, ул. „Чаталджа” № 71 | Тел/факс 02 / 944 60 17 | GSM +359 887 35 45 97, +359 878 35 45 21 | e-mail: bkirchev@mail.bg

Криейтив Комънс договор Copyright ©  drkirichev.com 2010 г.  Всички права запазени! Designed by web.designs.bg@gmail.com. Supported by web.designs.bg@gmail.com W3C | XHTML 1.0 v