Карбокситерапия - премахване на целулит, отстраняване на бръчки, мазнини, стрии и белези.
Карбокситерапия - премахване на целулит, отстраняване на бръчки, мазнини, стрии и белези.

КАРБОКСИТЕРАПИЯ - ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО. ПРЕМАХВАНЕ НА ЦЕЛУЛИТ, ОТСТРАНЯВАНЕ НА БРЪЧКИ, СТОПЯВАНЕ НА МАЗНИНИ, ТРЕТИРАНЕ НА СТРИИ, ПРЕМАХВАНЕ НА БЕЛЕЗИ, ИЗГЛАЖДАНЕ НА БРЪЧКИ, ПОДМЛАДЯВАНЕ И РЕГЕНЕРИРАНЕ НА КОЖАТА: ЛИЦЕ, ШИЯ И ДЕКОЛТЕ.

Карбокситерапия за лице - подмладяване и премахване на бръчки, снимка.

 

Карбокситерапията - употреба.

Карбокситерапията е един изключително съвременен и новаторски метод в естетичната медицина. Чрез нея се постига подмладяване и скулптуриране на тялото без инвазивни (хирургични) процедури.

Чрез карбокситерапия се постига премахване на целулит без оперативно намеса. С нея се отстраняват излишни мазнини по тялото и кожата се изглажда.

Карбокситерапията се използва още за цялостно регенериране и подмладяване на кожата на лице, шия и деколте. В третираните участъци се премахват целулит, бръчки, отстраняват се стрии, портокалова кожа, белези и дефекти.

Карбокситерапията е бърз, траен и изключително ефективен новаторски метод за подмладяване и самочувствие от добър, свеж външен вид. Ефектът е бърз, а промяната - видима дори от скептиците.

Естествеността на метода за организма и не наличието на оперативна интервенция, позволява дълготраен ефект от карбокситерапията. Няма необходимост от възстановителен период след процедурата, а инфекции, алергии или странични ефекти, практически не съществуват.

Какво е карбокси-мезотерапия?

За по-добър ефект при целулит и скулптуриране на фигурата, тоест премахване на излишните мастни депа, ние можем да приложим комбинирано карбокситерапия и мезотерапия, по време на една и съща процедура. Тази процедура се нарича, логично, карбокси-мезотерапия.

Приложение на карбокситерапията и ритъм на процедурите, според вида третиране.

Броят и честотата на процедурите с карбокситерапия зависи от вида на отстранявания проблем, от неговата история, времетрайност и от възрастта на клиента.

Карбокситерапия за тяло срещу целулит, паласки, стрии и бричове, снимка.

Най-любопитните и търсени услуги в грижа за красотата при нас са: премахване на целулит и портокалова кожа, отслабване с карбокситерапия, отстраняване на стрии и премахване на бръчки.

Третиране на целулит и портокалова кожа. Липосукция без скалпел.

Целулитът се отстранява с карбокситерапия, с различен брой процедури. В зависимост от фазата на развитие на целулита и от кога датира, могат да се извършат от 5 до 15 процедури с карбокситерапия, които се прилагат 2-3 пъти седмично. Всяка процедура трае от 20 до 30 минути. След приключване на терапевтичния курс с карбокситерапия, могат да се правят поддържащи антицелулитнипроцедури – 1-2 пъти годишно.

“Стопяване” на мастни депа с карбокситерапия (отслабване).

Отстраняването на мазнини с карбокситерапия е индивидуално. Бързината на отслабването зависи от това, доколко сериозно са натрупани мазнини и каква е големината на мастните депа. Тук процедурите с карбокситерапия може да стигнат и до общо 20. Пациентите, страдащи от обезитет, не са подходящи кандидати за карбокситерапия. Отслабването настъпва постепенно, до пълен резултат.

Подмладяване на лицето, шията и деколтето с карбокситерапия.

При наличие на бръчки за премахване, процедурите с карбокситерапия се прилагат веднъж седмично, до изглаждането им. Ако клиентът е в по-напреднала възраст, терапията може да бъде по-продължителна, до пълен резултат и изчезване на бръчките.

Времетраенето и ритъмът при други третирания с карбокситерапия са са индивидуални и зависят отново от историята, жизнения цикъл на проблема и възрастта на клиента.

 

Карбокситерапия - успешност и ефективност.

При карбокситерапията, успеваемостта е близка до 100%. Само в 6% от случаите, резултатите са по-малко задоволителни.

Резултатността зависи от индивидуалната поддатливост на клиента към процедурата и не може да бъде предвидена.

С карбокситерапия отслабването се постига без операции, снимка.

След приключване на процедурния карбокситерапевтичен цикъл, клиентът може да подпомогне успешно неговата трайност. Достатъчно е да не противодейства на добрия ефект, като особено положително се отразяват здравословният хранителен режим, както и активната физическа дейност.

В зависимост от възрастта и условията, свързани с ежедневието на клиента - хранене, активност и стрес, добрият ефект може да се поддържа при необходимост с една-две процедури годишно. При някои клиенти поддържащи процедури с карбокситерапия дори не са необходими.

 

Повече информация за карбокси терапия, употребата й за лечение, както приложение на карбокситерапия в естетичната медицина, можете да намерите на линковете по-долу.

 

 

 

Приятни мигове в света на клиника АКТУ!


   начало »

Карбокситерапия - приложение за лице и тяло. Премахване на целулит, отстраняване на бръчки, стопяване на мазнини, третиране на стрии,  изглаждане на белези, подмладяване и регенериране на кожата : лице, шия и деколте. Карбоксимезотерапия.
Карбокситерапия - приложение за лице и тяло. Премахване на целулит, отстраняване на бръчки, стопяване на мазнини, третиране на стрии,  изглаждане на белези, подмладяване и регенериране на кожата : лице, шия и деколте. Карбоксимезотерапия. Actu
Мезотерапия | Карбокситерапия | Self-Regeneration | Физиотерапия | Борба с болката | Начало | Карта на Сайта

Медицински център АКТУ | Гр. София 1463, ул. „Чаталджа” № 71 | Тел/факс 02 / 944 60 17 | GSM +359 887 35 45 97, +359 878 35 45 21 | e-mail: bkirchev@mail.bg

Криейтив Комънс договор Copyright ©  drkirichev.com 2010 г.  Всички права запазени! Designed by web.designs.bg@gmail.com. Supported by web.designs.bg@gmail.com W3C | XHTML 1.0 v