Клиника “АКТУ” -  лекари и специалисти. Др. Б. Кирчев.
Клиника “АКТУ” -  лекари и специалисти. Др. Б. Кирчев.

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР “АКТУ” » ЛЕКАРИ И СПЕЦИАЛИСТИ

Клиника АКТУ - създател и управител - Д-р Борислав Кирчев.

 

Клиника “АКТУ” - създаване.

Доктор Борислав Кирчев, създател и управител на Медицински център “АКТУ”, е завършил Висшия медицински институт, гр.София през 1973 г., със специалност акушерство и гинекология.

През 1999 г., д-р Борислав Кирчев се връща от специализация и работа в гр. Марсилия, Франция, основавайки в гр.София “Клиника по акушерство и гинекология”.

През 2006 г., след нови специализации и научна дейност с колегите си във Франция, в областта на естетичната медицина, д-р Кирчев разширява дейността на центъра.

Д-р Б. Кирчев въвежда в работата на клиниката новите дейности: мезотерапия, карбокситерапия, матрично-ритъмна терапия и техника за самовъзстановяване - Self Regeneration.

Д-р Борислав Кирчев е един от създателите на две от основните направления в биоестетиката - техниките карбокситерапия и Self-Regeneration.

Всички посочени медицински дейности започват да се прилагат за пръв път в България, а някои от тях – за пръв път в Източна Европа и Балканския полуостров.

През 2009 г. клиниката се преобразува в Медицински център “АКТУ”.


Медицински център “АКТУ” - информация. Дейности и услуги.

Медицински Център Акту, снимка.

Днес Медицински център “АКТУ” предлага множество услуги, свързани с естетичната медицина, грижата за красотата, подмладяване и биоестетика, както и лечение на редица болести от сферата на общата медицина - борба с болки, акушерство и гинекология, травматология, ревматология и др.

В областта на биоестетиката, медицински център “АКТУ” предлага услуги по отстраняване на бръчки, премахване на целулит (антицелулитни процедури), отслабване, изличаване на стрии и белези, подмладяване на кожата, плазмолифтинг, мезолифтинг и др.

Тук се предлагат единствените по рода си в България процедури по карбокситерапия, мезотерапия, Self-Regeneration, Матрично-ритъмна терапия като антицелулитна процедура и др.

Медицински център “АКТУ” разполага още с хай-тек апаратури за лечение и физиотерапия, като лазер със студена светлина, инфрачервена светлинна терапия и лечение с медицински кварц. Една от специализациите на клиниката, освен биоестетиката, е диагностика и лечение на болки с различен произход.

Медицински център “АКТУ” предлага на своите клиенти диагностика със съвременни прецизни техники, както и лабораторни изследвания за широк спектър заболявания.

 

Медицински център “АКТУ” - лекари и специалисти.

Др. Кирчев в клиника Акту, снимка.

В медицински център “АКТУ” работят отлични лекари в областта на общата медицина, гинекологията и др.

Освен създател и управител на клиника “АКТУ”, д-р Борислав Кирчев практикува като един от основните лекари и диагностици в центъра.

Д-р Кирчев извършва лично на клиентите биоестетичните процедури и терапевтични техники по мезотерапия, карбокситерапия и Self-Regeneration.


Повече информация за Д-р Борислав Кирчев, неговата биография, научна дейност и творчество, можете да намерите на долупосочения линк.

Др. Б. Кирчев - биография, научна дейност и публикации.  »

 

 

Приятни мигове в света на клиника АКТУ!


   начало »

Клиника “АКТУ” -  лекари и специалисти. Др. Б. Кирчев.
Клиника “АКТУ” -  лекари и специалисти. Др. Б. Кирчев. Actu
Мезотерапия | Карбокситерапия | Self-Regeneration | Физиотерапия | Борба с болката | Начало | Карта на Сайта

Медицински център АКТУ | Гр. София 1463, ул. „Чаталджа” № 71 | Тел/факс 02 / 944 60 17 | GSM +359 887 35 45 97, +359 878 35 45 21 | e-mail: bkirchev@mail.bg

Криейтив Комънс договор Copyright ©  drkirichev.com 2010 г.  Всички права запазени! Designed by web.designs.bg@gmail.com. Supported by web.designs.bg@gmail.com W3C | XHTML 1.0 v