Мезотерапия, карбокситерапия, селф-регенерейшън - борба с болки и подмладяване.
Мезотерапия, карбокситерапия, селф-регенерейшън - борба с болки и подмладяване.

МЕЗОТЕРАПИЯ И ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА. ОТСТРАНЯВАНЕ НА ЦЕЛУЛИТ, ПРЕМАХВАНЕ НА СТРИИ, ИЗГЛАЖДАНЕ НА БРЪЧКИ И БЕЛЕЗИ. ЛЕЧЕНИЕ НА КОЖНИ ДЕФЕКТИ, ВИТАЛИГО, АКНЕ И ДР.

Мезотерапия - красота и самочувствие, без хирургични намеси.

 

Приложение на мезотерапията в естетичната медицина.

Мезотерапията е един комфортен и бърз метод за постигане на красота, подмладяване и добро самочувствие, необходими за всяка жена и мъж.

Днес в Европа, САЩ и Южна Америка мезотерапията в естетичната медицина предизвика огромен интерес, както у пациентите, така и у лекарите, специалисти в естетичната медицина.

Причината за нарастващия интерес се корени в незначителната инвазивност на мезотерапията, отсъствието на сериозна болка по време на инжекциите, бързината й на прилагане и положителният, бързо видим ефект, задоволяващ изискванията и на най-капризните пациенти.

Основните показания за прилагане на мезотерапията в естетичната медицина включват:

  • премахване на целулит;
  • “стопяване” на мастни депа в различни участъци от тялото;
  • заличаване на белези и стрии;
  • подмладяване на лицето и шията: редуциране на бръчки и попълване, заздравяване и регенериране на кожата и пр.

 

Как можем да премахнем целулит чрез мезотерапия?

Известно е, че най-често целулитът се появява във възрастта между 25 и 35 години, което не изключва и периода на пубертета. С времето той постепенно се задълбочава. В ранната му фаза може лесно да бъде премахнат лесно - 1 до 2 процедури с мезотерапия са достатъчни. Ако състоянието е напреднало, лечението е доста по-продължително.

Чрез мезотерапия може да се третират бедрата, седалищните части, ханша, корема и горната вътрешна част на ръцете. В тези участъци целулитът е най-силно проявен.

Мезотерапия премахва “портокаловата кожа”.

Мезотерапията разрушава “портокаловата кора” по кожата и придава гладкост и еластичност на бедрата. За да се постигне този резултат, най-често са необходими не по-малко от 10 процедури.

Мезотерапията “стопява” натрупаните мазнини, подобрява недостатъчното кръвоснабдяване в проблемния участък и премахва увредената съединителна тъкан.

Самата процедура е същата, както при мезотерапията в общата медицина, с тази разлика, че за естетични нужди се инжектират специални коктейли, предназначени за целите - изглаждане и регенериране на кожата.

Колко процедури са необходими за постигането на видим резултат при стопяване на излишните мазнини по тялото?

Всичко зависи от състоянието на тялото и колко обширни са участъците, които ще третираме. При някои клиенти, видим резултат настъпва още след първите 1-2 процедури, но в повечето случаи са задължителни най-малко 5 сеанса.

Мезотерапията е естетична техника, при която отслабването настъпва постепенно, за разлика от инвазивните методи като липосукцията.

В нашата клиника прилагаме мезотерапевтичните процедури от 2 до 3 пъти седмично когато третираме целулит и мастни депа и веднъж седмично до 10 дни когато прилагаме процедурите за изглаждане на бръчки и мезолифтинг.

Кои пациенти са подходящи за мезотерапия?

Естетичната мезотерапия е много подходяща процедура за пациентите и от двата пола след 25 до 65 годишна възраст, които са в добро общо здравословно състояние.

Неподходящи за мезотерапия са следните групи хора: бременни жени и кърмачки, инсулин-зависими диабетици, прекаралите инсулт, пациенти с доказана свръхчувствителност към мезотерапевтичните препарати, онкоболни и клиенти на лечение с антикоагуланти.

Болезнени ли са мезотерапевтичните процедури?

Иглата за мезотерапия е къса и много тъничка.

Иглата за мезотерапевтична процедура е много по-къса от иглата на стандартната спринцовка и е толкова тъничка, че се забелязва едвам.

Принципно повечето от пациентите съобщават, че болката от убожданията е съвсем слаба и напълно поносима, но в случаи на свръхчувствителност, ние прилагаме предварително локално обезболяване – намазване с анестетичен крем.

Към мезотерапията, като съпътстваща терапия, заместваща мануалния антицелулитен масаж, в клиника “АКТУ” прилагаме матрично-ритъмна терапия.

 

Внимание! В нашата клиника използваме игли и спринцовки само за еднократна употреба.

По-подробна информация относно мезотерапията и приложението й за лечение на различни заболявания, можете да разгледате на долупосочените линкове.

 

Приятни мигове в света на клиника АКТУ!


   начало »

Мезотерапия - подмладяване, премахване на целулит, бръчки, стрии и др.
Мезотерапия и естетична медицина. Отстраняване на целулит, премахване на стрии, изглаждане на бръчки, премахване и лечение на виталиго, белези, акне, кожни дефекти, липодистрофия и др. Actu
Мезотерапия | Карбокситерапия | Self-Regeneration | Физиотерапия | Борба с болката | Начало | Карта на Сайта

Медицински център АКТУ | Гр. София 1463, ул. „Чаталджа” № 71 | Тел/факс 02 / 944 60 17 | GSM +359 887 35 45 97, +359 878 35 45 21 | e-mail: bkirchev@mail.bg

Криейтив Комънс договор Copyright ©  drkirichev.com 2010 г.  Всички права запазени! Designed by web.designs.bg@gmail.com. Supported by web.designs.bg@gmail.com W3C | XHTML 1.0 v