Мезотерапия, карбокситерапия, селф-регенерейшън - борба с болки и подмладяване.
Мезотерапия, карбокситерапия, селф-регенерейшън - борба с болки и подмладяване.

ОСТЕОЛ TM+ - КАЛЦИЕВ ПРОДУКТ ЗА КОСТНАТА СИСТЕМА. ОСТЕОЛ ЗА ЛЕЧЕНИЕ, БОРБА И ПРОФИЛАКТИКА НА ОСТЕОПОРОЗА. УЛТРАНОВА ТЕХНОЛОГИЯ.

Калциев продукт за борба с остеопороза и възстановяване след счупване на кости.

 

За ОСТЕОЛ TM+.

ОСТЕОЛ TM+ е калциев продукт за костната система. Употребява се от активно спортуващи и хора с натоварена, ежедневна физическа дейност.

ОСТЕОЛ TM+ подсилва и възстановява костната система. Помага за възстановяване при счупвания на кости (травми на опорно-двигателния апарат), както и при заболявания на костите.

ОСТЕОЛ TM+ е изключително ефективен за профилактика, поддръжка и лечение при остеопороза. Това е ново поколение препарат - калциев наногел, с концентриране резорбция на Са.

Какво представлява ОСТЕОЛ TM+.

Нашето тяло зависи от Калция и ОСТЕОЛ TM+ е един нов, авангарден начин да му помогнем да си го набави лесно, физиологично и ефективно.

Формулата на ОСТЕОЛ TM+ доставя в една дова 600 мг. елементарен Калции, подпомогнат от Витамин D3, В6, Магнезий, Бор и Цинк. ОСТЕОЛ TM+ се предлага под формата на специална наногелна суспензия, готова за перорална употреба.

Калцият в кръвта и телесните течности се намира в две основни форми: йонна (Ca+2) и комплексна (CaK)- обикновено свързна с протеини. Ca+2 се изхвърля лесно от организма чрез урината. Ако концентрацията надхвърля среднолитичното ниво тогава биометаболитни механизми настройват абсорбционно-резорбционния процес на изхвърляне на Ca+2.

CaK е обикновено уравновесен комплекс с който работят остеобластите. За неговото образуване са отговорни микроелементи (от рода на B, Zn, Se….) и макрокомпоненти Mg и витамини B6, B3. В тяхно присъствие CaK се образува още в храносмилателната система.

Този комплекс има регулативно въздействие на Ca-абсорбция в храносмилателната система. По този начин се образува “обратна връзка- feed back”- на организма с усвояване на Ca от храната.

С какво е различен ОСТЕОЛ TM+.

Обикновените Калциеви продукти имат тенденция да дразнят стомашно-чревния тракт, особено тези в таблетна форма. За добрата резорбция на обикновените калциеви продукти е необходима кисела среда, оттам и стомашното дразнене.

В допълнение, обикновените Калциеви продукти имат рязка резорбция и бързо излъчване на Калция през бъбреците. Това означава, че Калцият, доставен от тях се задържа само за кратко в кръвта и е на разплоложение на организма за вграждане в костите твърде ограничено време.

Тези проблеми са решени по авангарден начин при ОСТЕОЛ TM+. Разработената нова формула доставя Калций чред готова за употреба суспензия от Калциев Наногел. Това е форма, при която частиците на Калция са с размер под 1 нанометър.

Този малък размер позволява директна резорбция, независимо от киселинността, а оттам гарантира и липсата на дразнене на органите. Останалите съставки на суспензията са подбрани така, че освобождават Калциевите частици постепенно, без пикове. Така се гарантират постоянни високи нива на Калция в кръвта.

Точно от това се нуждаят нашите кости - от постоянно наличен Калции за вграждане в костното вещество. Казано в по-научен стил, ОСТЕОЛ TM+ подсигурява контролирана скорост и степен на резорбция на калциевите кластери (калциево-пептидни комплекси).

Главни предимства на ОСТЕОЛ TM+.

  • ОСТЕОЛ TM+ целево насочва потока на Калций към костите, осигурявайки максималното му поемане от тях.
  • ОСТЕОЛ TM+ подсигурява точното количество Калции, според нуждите на всеки индивидуален организъм.

В резултат от активиране на костнообразуващите процеси се усилва обратната връзка, откъдето отново се увеличава резорбцията на Калций. В допълнение, прибавените подбрани витамини и микроелементи в ОСТЕОЛ TM+, активират максимално транспорта и вграждането на Калция в костите.

Защо ОСТЕОЛ TM+ съдържа освен Калции и други минерали и витамини.

Калцият е една от най-добрите защити срещу остеопороза. Редовните физически упражнения, здравословното хранене и достатъчно Калций помага не само на възрастните, но и на младите жени да намалят чувствително риска от развитие на остеопороза.

Човешкият организъм изисква не само Калций, но и други минерали и витамини, които да подобрят транспорта и вграждането на Калция в костите за да намалят риска от остеопороза. Подобна незаменима роля за транспорт и вграждане в костите играят и останалите допълнителни съставки в ОСТЕОЛ TM+ - витамини(D3 и В6) и минерали (Цинк и Бор).

За кого е предназначен ОСТЕОЛ TM+.

Калциевата добавка ОСТЕОЛ TM+ е предназначена за всички, без ограничение на пол, възраст и физическо състояние. .

Освен за ефективна профилактика и повлияване на остеопороза на хора от различни възрастови групи, ОСТЕОЛ TM+ е особено полезен за възстановяване на травми на опорно-двигателния апарат (счупване на кости), както и за всички хора с активен стил на живот - спортисти и трениращи за кондиция и здраве

ОСТЕОЛ TM+ се предлага под формата на наногелна суспензия, готова за перорална употреба.

Как да използваме ОСТЕОЛ TM+.

ОСТЕОЛ TM+ е суспензия за пиене.

При профилактика на остеопороза да се приема по 1 мерителна капачка дневно (600 мг елементарен Калций).

При наличие на Калциева недостатъчност в организма (наличие на остеопороза), да се приемат по 1 или 2 мерителни капачки сутрин (1200 мг елементарен Калций).

При всички хора с активен стил на живот и спортисти, трениращи за кондиция и здраве, да се приема по 1 мерителна капачка сутрин (600 мг елементарен Калций).

Най-добре е ОСТЕОЛ TM+ да се приема сутрен на гладно, един час преди хранене.

Състав на една доза ОСТЕОЛ TM+.

Суспензията за пиене ОСТЕОЛ TM+ се предлага в бутилки по 300 мл. Една мерителна капачка съдържа една доза и има следния състав:

Калций елементарен 600 мг
Магнезий елементарен 90 мг
Витамин D3 400 lU
Витамин В6 25 мг
Цинк елементарен 0.05 мг
Бор 0.07 мг

Да се разклаща добре преди употреба!

Препоръчваме продуктът да се съхранява на тъмно и хладно място след отваряне, при температура до +18° в хладилник.

 

 

Приятни мигове в света на клиника АКТУ!


   начало »

ОСТЕОЛ + -  калциев продукт за костната система, за лечение, борба и профилактика на остеопороза.
ОСТЕОЛ + -  калциев продукт за костната система и лечение на остеопороза. Actu
Мезотерапия | Карбокситерапия | Self-Regeneration | Физиотерапия | Борба с болката | Начало | Карта на Сайта

Медицински център АКТУ | Гр. София 1463, ул. „Чаталджа” № 71 | Тел/факс 02 / 944 60 17 | GSM +359 887 35 45 97, +359 878 35 45 21 | e-mail: bkirchev@mail.bg

Криейтив Комънс договор Copyright ©  drkirichev.com 2010 г.  Всички права запазени! Designed by web.designs.bg@gmail.com. Supported by web.designs.bg@gmail.com W3C | XHTML 1.0 v