Мезотерапия, карбокситерапия, селф-регенерейшън - борба с болки и подмладяване.
Мезотерапия, карбокситерапия, селф-регенерейшън - борба с болки и подмладяване.

ФИЗИОТЕРАПИЯ И РЕХАБИЛИТАЦИЯ В ОБЩАТА И ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА. ПРОЦЕДУРИ И УСЛУГИ.

Физиотерапия - съвременна техника с невероятен лечебен ефект, снимка.

Физиотерапия - процедури и услуги.

Физиотерапията и рехабилитацията са лечебни процедури с изключителен ефект в медицинския процес. Поради това е неразбираемо и несправедливо страничното място, която напоследък се заделя за тях в общата и естетична медицина.

При редица заболявания, неподдаващи се на стандартни медицински интервенции, с физиотерапия се постига пълно излекуване - само чрез нагревки или чрез други физиотерапевтични процедури.

Физиотерапията (от физическа терапия) е бързо развиваща се област от медицината, която се обогатява със все по-съвършенни технологични средства и лечебни методи. Физиотерапията помага на увредените органи да възстановят нормалните си функции.

Физиотерапията е неразделна част от медицинския процес. Тя възстановява физическите възможности и помага за оптималното функциониране на организма. Препоръчва се за хора с дегенеративни заболявания, физически увреждания, травми, възпаления, страдащи от артрит, неврологични заболявания и за спортисти, водещи много активен начин на живот.

Физиотерапевтичните техники могат до подобрят способността на човек да използва части от тялото си, засегнати от здравословно състояние или нараняване, да излекуват възпалителни и инфекциозни процеси, включително и да регенерират някои засегнати тъкани и клетки.

Приложението на физиотерапия и рехабилитационни процедури е в обширен спектър от заболявания и травми в областта на ортопедия, спортна медицина, травматология, неврология, клинична електрофизиология, редица заболявания от сферата на общата медицина, педиатрията и геронтрологията.

Физиотерапията може да включва нагревки, минерални бани, масажи, оздравителни упражнения, електротерапия, хидротерапия, и други процедури, като нагревки с лазер, инфрачервена светлина, медицински кварц и пр.

Видове физиотерапевтични и рехабилитационни процедури, предлагани в медицински център “АКТУ”:

Терапия с лазер със студена светлина (лазертерапия).

Лазерната терапия подпомага процеса на цялостно възстановяване на органите в тялото.

Прилагаме нагревки с лазер със студена светлина като физиотерапевтична и рехабилитационна процедура при лечение на възпалителни процеси, инфекции от различен характер, за регенерация на тъкани, при травми и редица болки.

Светлинна терапия с инфрачервени лъчи. Нагревки с инфрачервена лампа.

Терапията с инфрачервени лъчи е терапия за облекчаване на болката, при хронични и остри болести, свързани с мускули и стави, за по-бързо възстановяване на тъканите и изчистване от токсини.

Лечение с медицински кварц. Нагревки с кварцова медицинска лампа.

Една от най-новите физиотерапевтични процедури с изключителен рехабилитационен ефект е лечението с медицински кварц. Нагревките с медицинска кварцова лампа могат да се приложат при редица травми, болки и възпаления и дават смайващи лечебни резултати.

Матрично ритъмна терапия.

Матрично-ритъмна терапия се прилага в общата, спортна и естетична медицина. Ползва се като рехабилитация при хронични заболявания на опорно-двигателния апарат, травми и болки. В естетичната медицина се ползва за антицелулитен масаж, в съчетание с карбокситерапия.

 

Повече информация за физиотерапия и рехабилитация, различните физиотерапевтични процедури и употребата им в общата и естетична медицина, можете да намерите на линковете по-долу.

 

 

 

Приятни мигове в света на клиника АКТУ!


   начало »

Физиотерапия - процедури и услуги. Лазертерапия, инфрачервена светлина, медицински кварц и матрично-ритъмна терапия.
Физиотерапия - процедури и услуги. Лазертерапия, инфрачервена светлина, медицински кварц и матрично-ритъмна терапия. Actu
Мезотерапия | Карбокситерапия | Self-Regeneration | Физиотерапия | Борба с болката | Начало | Карта на Сайта

Медицински център АКТУ | Гр. София 1463, ул. „Чаталджа” № 71 | Тел/факс 02 / 944 60 17 | GSM +359 887 35 45 97, +359 878 35 45 21 | e-mail: bkirchev@mail.bg

Криейтив Комънс договор Copyright ©  drkirichev.com 2010 г.  Всички права запазени! Designed by web.designs.bg@gmail.com. Supported by web.designs.bg@gmail.com W3C | XHTML 1.0 v