Self-Regeneration -  подмладяване на кожата, премахване на бръчки, отстраняване на тъмни кръгове и торбички под очите.
Self-Regeneration - подмладяване на кожата, премахване на бръчки, отстраняване на тъмни кръгове и торбички под очите.

SELF REGENERATION - ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА ПОДМЛАДЯВАНЕ НА КОЖАТА, ПРЕМАХВАНЕ НА БРЪЧКИ, ОТСТРАНЯВАНЕ НА ТЪМНИ КРЪГОВЕ И ТОРБИЧКИ ПОД ОЧИТЕ.

Селф-Регенерейшън самовъзстановителна терапия - приложение в естетичната медицина.

Анти ейджинг процедурата за естетично самовъзстановяване, Self-Regeneration, е открита едва 2008 г., но се въвежда изключително бързо в практиката, поради многобройните си предимства.

В естетичната медицина, Self Regeneration се прилага основно в три направления:

  • възстановяване жизнеността на кожата
  • попълване на бръчки по лицето, шията и деколтето
  • тъмни кръгове и торбички под очите

Почитателите на Селф-Регенерейшън терапията нарастват ежедневно, поради нейния бърз ефект, липсата на оперативна намеса, както и естеството й на методика, близка до организма и несъздаваща странични ефекти.

Self-Regeneration е истинско чудо, революция в естетичната медицина, налагащо естествен и природосъобразен начин на подмладяване и красота, в противовес на изкуствените, инвазивни и груби методики, свързани с вмешателство в човешкото тяло. Прогнозата е все повече хора да се насочват към този уникален метод за постигане на по-добро качество на живот.

Процедурата Self-Regeneration видимо изглажда, възстановява и регенерира кожата, изличава и премахва бръчките по лице, шия и деколте, уплътнява тъканите, отстранява тъмните кръгове и торбички под очите. Кожата се освежава и подмладява, придобивайки приятен, естествен цвят.

В България, антиейджинг техниката за естетично самовъзстановяване, Self-Regeneration, е въведена 2010 г., от доктор Борислав Кирчев. Той специализира уникалната нова методика в гр. Париж, Франция (Диплома, издадена през м.февруари, 2010 г.). Д-р Борислав Кирчев е съучредител и почетен член на Френското дружество по Self Regeneration.

Възстановяване жизнеността на кожата чрез Self-Regeneration.

Self-Regeneration подпомага процеса на цялостно подмладяване на кожата на лицето чрез чудните свойства на тромбоцитите, извлечени от кръвната ви плазма.

Инжектираните подкожно тромбоцити започват веднага процеса по създаване на нови клетки, възстановяват локалното кръвоснабдяване на кожата и повишават производството на двете основни съставки на младостта - колаген и еластин.

Вследствие на този процес се подобрява цялата кожна структура. Кожата става гладка, мека и еластична. Лицето ви буквално “грейва”, нездравия цвят и петната се заличават, кожата се пълни със цвят.

Self-Regeneration за попълване на бръчки по лицето, шията и деколтето.

Self-Regeneration е терапия за кожна регенерация, използваща като компоненти тромбоцитите. Те влизат в своята роля за да премахнат и бръчките, оставящи следи по лицето, шията и деколтето.

Self Regeneration не играе ролята на „филър” в истинския смисъл, преди всичко защото не въвежда чуждо тяло. Но попълващият ефект е изключителен. Бръчките видимо изчезват, кожата се опъва и изглажда, тъканта се уплътнява. Резултатът е видим и изненадва дори подготвените за него.

Отстраняване на тъмни кръгове и торбички под очите със Self-Regeneration.

Една от най-приятните изненади, постигани със Self-Regeneration е отстраняването на проблеми в чувствителните зони на околоочния контур.

Отстраняването на тъмни кръгове и торбички под очите представляват едни от най-интересните показания за антиейджинг терапията за самовъзстановяване, Self Regeneration, даващи отлични резултати.

Необходими процедури за подмладяване и регенериране на кожата.

Self Regeneration антиейджинг терапията за самовъзстановяване постига своя регенериращ резултат само с две процедури, проведени в период от три месеца разлика между тях.

След приключване на двете процедури, резултатът може да се поддържа с една процедура годишно.

 

Повече информация за антиейджинг техниката за самовъзстановяване Self Regeneration, употребата й за подмладяване в естетичната медицина, както и друга информация, можете да намерите на линковете по-долу.

 

 

 

Приятни мигове в света на клиника АКТУ!


   начало »

Self-Regeneration - приложение за подмладяване на кожата, премахване на бръчки, отстраняване на тъмни кръгове и торбички под очите.
Self-Regeneration - приложение за подмладяване на кожата, премахване на бръчки, отстраняване на тъмни кръгове и торбички под очите. Actu
Мезотерапия | Карбокситерапия | Self-Regeneration | Физиотерапия | Борба с болката | Начало | Карта на Сайта

Медицински център АКТУ | Гр. София 1463, ул. „Чаталджа” № 71 | Тел/факс 02 / 944 60 17 | GSM +359 887 35 45 97, +359 878 35 45 21 | e-mail: bkirchev@mail.bg

Криейтив Комънс договор Copyright ©  drkirichev.com 2010 г.  Всички права запазени! Designed by web.designs.bg@gmail.com. Supported by web.designs.bg@gmail.com W3C | XHTML 1.0 v