Мезотерапия, карбокситерапия, селф-регенерейшън - борба с болки и подмладяване.
Мезотерапия, карбокситерапия, селф-регенерейшън - борба с болки и подмладяване.

АНТИЕЙДЖИНГ ТЕХНИКА ЗА ЕСТЕТИЧНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ SELF REGENERATION. КАК ПРОТИЧА ПРОЦЕДУРАТА. ЗАЩО Е ТОЛКОВА ЕФЕКТИВНА? БРОЙ НЕОБХОДИМИ ПРОЦЕДУРИ.

Какво представлява самата процедура Self Regeneration?

Процедурата Self Regeneration се извършва в амбулаторни условия. Като начало, от клиента се взема венозна кръв, която ще бъде обработена за прилагане на антиейджинг техниката на самовъзстановяване на кожата и тъканта.

Начинът за вземане на кръв и нейното количество са стандартни, както при рутинната процедура, прилагана в лабораториите за кръвно изследване.

Взетата кръв се центрофугира пет минути на високи обороти, със специална техника. След приключване на процеса, в спринцовка със специална игла се изтегля около сантиметър течност, отделил се на повърхността на епруветката. Именно там е кръвната плазма, в която са се натрупали тромбоцитите, чрез центрофугиране със внимателно изчислени обороти.

Кръвната плазма и нейните изключителни свойства седят в основата антиейджинг техниката за самовъзстановяване Self Regeneration. Плазмата съдържа голямо количество тромбоцити, за които е известно, че притежават забележителни регенериращи свойства. Тромбоцитите са живи клетки, които създават в тялото ви нова жива тъкан.

Разковничето за успеха на Self Regeneration е точно в образуването на нови живи клетки от собствената ви тъкан, по естествен път. В тромбоцитите се съдържат стволови клетки, които се размножават и регенерират кожата в проблемните зони. Обогатена с тромбоцитите, вашата плазма се инжектира обратно в тялото ви. Поставя се внимателно в кожата на лицето, шията или деколтето – директно в мястото, което има нужда от тъканно възстановяване и освежаване.

Защо антиейджинг техниката Self Regeneration е толкова успешна? Ефект на Self Regeneration.

Действието на инжектираните тромбоцити е с мощно регенериращо въздействие върху тъканта.

Процедурата бързо изсветлява, изглажда и видимо подмладява кожата на лицето, шията или деколтето. Бръчиците се изглаждат, тъканите се опъват и уплътняват, кожата се налива със цвят. Ефектът от антиейджинг терапията Self Regeneration е толкова силен, че дори подготвените за него клиенти се впечатляват и изненадват приятно.

Освен бързия и видим резултат, едно от предимствата на антиейджинт методиката Self Regeneration, е пълната липса на странични ефекти. В тази процедура липсват химикали, терапевтици или чужди вещества, които да дразнят или провокират организма ви. Това прави антиейджинг техниката, Self Regeneration, изключително успешна и любима терапия за клиентите.

Процесът Self Regeneration е естествен за тялото и кожата, тъй като в него се вливат собствени клетки, които са му присъщи. Подмладяването ви се осъществява по пътя, характерен за младия и здрав организъм - чрез регенерация.

Болезнена ли е процедурата Self Regeneration?

Един от често задаваните въпроси във връзка с антиейджинг техниката за естетично самовъзстановяване, Self Regeneration, е свързан с това, дали процедурата е болезнена за клиента.

Трудно може да става въпрос за болка, тъй като процедурата Self Regeneration не е оперативна методика. Тя е слабо инвазивна, доколкото е свързана с инжекционна процедура.

Инжектирането на вискозна течност (плазма, обогатена с тромбоцити) е стандартна техника. При чувствителност от страна на клиента, Self Regeneration може да наложи прилагането на анестетичен крем, непросредствено преди процедурата.

Колко процедури са необходими за подмладяване на кожатаа?

Self Regeneration изисква общо две процедури, извършени в интервал от един месец между тях. След преминаване на двукратния цикъл, препоръчително е прилагането на една поддържаща процедура, всяка година.

Внимание! В нашата клиника използваме игли и спринцовки само за еднократна употреба.

 

Повече информация за антиейджинг техниката за самовъзстановяване Self Regeneration, употребата й за подмладяване в естетичната медицина, както и възникването й, можете да намерите на линковете по-долу.

 

 

 

Приятни мигове в света на клиника АКТУ!


   начало »

Self-Regeneration - антиейджинг терапия за естетично само възстановяване на кожа и тъкани. Описание.
Self-Regeneration - антиейджинг терапия за естетично само възстановяване на кожа и тъкани. Описание.  Actu
Мезотерапия | Карбокситерапия | Self-Regeneration | Физиотерапия | Борба с болката | Начало | Карта на Сайта

Медицински център АКТУ | Гр. София 1463, ул. „Чаталджа” № 71 | Тел/факс 02 / 944 60 17 | GSM +359 887 35 45 97, +359 878 35 45 21 | e-mail: bkirchev@mail.bg

Криейтив Комънс договор Copyright ©  drkirichev.com 2010 г.  Всички права запазени! Designed by web.designs.bg@gmail.com. Supported by web.designs.bg@gmail.com W3C | XHTML 1.0 v