Мезотерапия, карбокситерапия, селф-регенерейшън - борба с болки и подмладяване.
Мезотерапия, карбокситерапия, селф-регенерейшън - борба с болки и подмладяване.

АНТИЕЙДЖИНГ ТЕРАПИЯ ЗА САМОВЪЗСТАНОВЯВАНЕ - SELF REGENERATION.

Self Regeneration (Селф-Регенерейшън) самовъзстановителна терапия - възникване.

Self Regeneration – Самовъзстановяване за естетични нужди, беше създадена и за пръв път приложена през 2008 г., от френския лекар д-р Амгар, основател и президент на Френското дружество по Self Regeneration.

В България, антиейджинг техниката за естетично самовъзстановяване, Self-Regeneration, е въведена 2010 г., от доктор Борислав Кирчев. Той специализира уникалната нова методика в гр. Париж, Франция (Диплома, издадена през м.февруари, 2010 г.). Д-р Борислав Кирчев е съучредител и почетен член на Френското дружество по Self Regeneration. Заедно с д-р Жилбер Амгар, Д-р Борислав Кирчев е един от създателите на мезотерапията.

Антиейджинг техниката Self Regeneration - новата, не хирургична, естетична медицина.

SELF REGENERATION е най-новата, създадена буквално “вчера” техника в съвременната, нехирурична естетична медицина. Прилага само във Франция, която е нейната родина. Второто място, където тази техника може да бъде използвана, е именно в България, медицински център “АКТУ”.

Антиейджинг техниката за естетично самовъзстановяване, Self-Regeneration, е последният „хит” в естетиката. За нея тепърва ще се пише и говори като за методика, която няма равна по себе си, що се отнася до възстановяване на кожата, човешкото лице, шия и деколте.

Това е и техниката на бъдещето за медицината като цяло, както и за естетичната медицина. Най-вероятно Self-Regeneration ще измести всички използвани до днес методики, поради своето съвършенство.

В какво се състои успешността на Self-Regeneration?

Self-Regeneration е терапия за кожна регенерация, използваща като компоненти тромбоцитите.

Богата на тромбоцити плазма се събира от кръвта на пациента. Тази плазма изглажда бръчките, лекува акне, премахва белези и подмладява и регенерира кожата ви.

Възстановяването се осъществява посредством използване чудните свойства на тромбоцитите да засилват вродената целебна сила, скрита в тялото ви, както и потенциалът на организма ви за реорганизация на тъканта.

При тази техника се използва човешки продукт, а именно - кръв от самия пациент. Това е основното й преимущество, отличаващо я от всички останали инвазивни и неинвазивни техники, познати до момента.

Малко количество кръв се изтегля от тялото ви, от нея се извлича кръвна плазма, обогатена на тромбоцити и се поставя обратно, в проблемните области. Регенеративният ефект върху кожата е смайващ и видим с просто око. Кожата се изглажда, бръчките се изличават, тъканта придобива плътност и се насища със цвят. Белезите и проблемните тъкани изчезват.

Self-Regeneration, вместо хирургични и други процедури - предимства. Терапия без странични ефекти?!

Инжектирането на собствен телесен продукт спасява клиента от всякакви алергични прояви, които може да се наблюдават при използването на хиалуронова киселина или други “чужди” тела, инжектирани в кожата за попълване и изглаждане на бръчки.

Изчезва опасността от инфекции, породени от хирургични интервенции. Няма нужда от възстановителен период. Странични ефекти практически не съществуват. Не съществува риск от възникване на алергии или отхвърляне, тъй като клетките, вкарани в организма, са вашите клетки.

Антиейджинг възстановителната терапия Self-Regeneration е подходяща за хора и от двата пола, особено за клиенти с доказана алергия към козметични продукти. Поради безспорните си предимства, тази процедура се превръща в предпочитана методика сред постоянно нарастващия брой хора, грижещи се за външния си вид и добро самочувствие.

 

Повече информация за антиейджинг техниката за самовъзстановяване Self Regeneration, употребата й за подмладяване в естетичната медицина, както и друга информация, можете да намерите на линковете по-долу.

 

 

 

Приятни мигове в света на клиника АКТУ!


   начало »

Self-Regeneration - антиейджинг терапия. Естествените свойства на организма ви за регенерация. Обща информация.
Self-Regeneration - антиейджинг терапия. Естествените свойства на организма ви за регенерация. Обща информация. Actu
Мезотерапия | Карбокситерапия | Self-Regeneration | Физиотерапия | Борба с болката | Начало | Карта на Сайта

Медицински център АКТУ | Гр. София 1463, ул. „Чаталджа” № 71 | Тел/факс 02 / 944 60 17 | GSM +359 887 35 45 97, +359 878 35 45 21 | e-mail: bkirchev@mail.bg

Криейтив Комънс договор Copyright ©  drkirichev.com 2010 г.  Всички права запазени! Designed by web.designs.bg@gmail.com. Supported by web.designs.bg@gmail.com W3C | XHTML 1.0 v